top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStefanie Van Craen

Een nieuw hoofdstuk komt eraan...

Ik droomde er al lang van om een eigen praktijk uit te bouwen en binnenkort is het dan zover!

Eind augustus 2023 neem ik de sleutels van mijn nieuwe woonst (mét praktijk) in ontvangst en kan de grote verhuis beginnen.

Tussen 25 augustus en 11 september staat dus alles in het teken van sjouwen, schilderen, kasten ineenknutselen (lang leve IKEA), poetsen, inrichten, ...


Vanaf 12 september ontvang ik jullie met open armen en veel plezier in de Broekstraat te Hallaar. Je zal er niet alleen mij als psychologe vinden, maar ook terechtkunnen voor logopedische behandeling.


Ben je als professional (logo, psycho, ergo, auti-coach, kinderpsychiater...) geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur me snel een berichtje, dan bespreek ik het graag met jou bij een kop koffie of thee!


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Er is last minute een plekje vrijgekomen in onze groepstraining 'omgaan met boosheid' die start aanstaande zaterdag 8 oktober. Meer info? Lees snel de folder! Inschrijven? Graag een berichtje aan kind

Na wat werk achter de schermen, overleg en planning is ons eerste groepsaanbod een feit. Over enkele weken starten Stien en ik met een training rond zelfcontrole voor kinderen tussen 9 en 13 jaar. Mee

Post: Blog2_Post
bottom of page