top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStefanie Van Craen

Wanted: enthousiaste collega's!

Bijgewerkt op: 7 okt. 2022

Ondertussen ben ik al 9 jaren werkzaam als zelfstandige, in verschillende groepspraktijken met fijne, integere en enthousiaste collega's. 9 jaren waarin we kennis, ervaring, inzichten maar ook plezierige en alledaagse momenten deelden.


Het heeft me geleerd dat ik hou van een stevige teamwerking en verbondenheid met collega's, zowel uit de eigen discipline als uit andere expertisegebieden. Want samen weet je nog steeds meer dan op je eentje...


Al enkele jaren kriebelt het om zelf een praktijk uit te bouwen, in 'mijn eigen' regio - een droom waar ik graag aan begin te werken.


'Dream it, then make it happen' ofzoiets.


Naast de aangename samenwerking met mijn huidige collega's, ben ik dus op zoek naar enthousiastelingen om vanuit een gedeelde visie een nieuwe praktijk uit te bouwen in (regio) Heist-op-den-Berg.


Ben of ken jij een logopedist, psychomotorisch therapeut/kinesist, psycholoog/psychotherapeut, orthopedagoog of kinderpsychiater?

Draag je multidisciplinair werken een warm hart toe?

Zie je jezelf meewerken aan een nieuwe praktijk, zowel in de praktische uitbouw als de achterliggende visie?

Ben je bereid om op zelfstandige basis te werken, deel te nemen aan intervisiemomenten en je te engageren in een startende praktijk?

Wil je bijdragen aan kwaliteitsvolle hulpverlening voor kinderen, jongeren en hun ouders?


Misschien ben jij dan wel een van de collega's die ik zoek!

Stuur me zeker een berichtje, ik zorg voor de koffie ;-)


Heb je al een eigen praktijk, maar mis je verbondenheid, overleg, samenwerking met andere disciplines? Laat me dan zeker ook iets weten, zodat we kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!


23 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page